home-page
home-page

Meer bomen

9
2

De projecten

Willekeurig Populair Recent

Meer bomen

Bomen in de Korte van Peltstraat
Door de twee hoeken van de Korte Van Peltstraat met de Oudekerkstraat te verbreden en te voorzien van groen ontstaat een veiliger kruispunt met meer groen.
An N.
0 1
lees meer

Meer bomen

Groot grasveld wordt bomenrijk Braempark
Het grote grasveld tussen de Braem-blokken is kaal en het is er heet in de zomer, waardoor deze ruimte onbenut blijft. Twintig extra bomen creëren meer schaduw, waardoor het er aangenaam vertoeven is, ook in de zomer.
Diana S.
0 0
lees meer

Meer bomen

Schoonbekeboom
Bijplaatsen van één of twee straatbomen in de Van Schoonbekestraat, tussen de Lange Lozanastraat en de Haantjeslei. Vergroening en benadrukking van het residentiële karakter van deze wijk en straat.
Sebastiaan G.
0 1
lees meer

Meer bomen

Groene ontmoetingsrijke hoek Cobdenstraat - Zénobe Grammestraat
De twee parkeerplaatsen op het verkeersplateau ter hoogte van de hoek van de Cobdenstraat en de Zénobe Grammestraat worden omgevormd tot een groene ontharde (verblijf)plek met extra boom. De verblijfsfunctie kan in eerste instantie worden getest via tijdelijke opstellingen.
Simon T.
0 0
lees meer

Meer bomen

Maak de Doornelei terug groen!
Op de hoek van de Doornelei was ooit een prachtige parktuin. Geef de Doornelei een stukje van zijn groene karakter terug door een boom in de straat te plaatsen en ze zo te verbinden met het domein Hertoghe en Sint-Hubertusstraat.
Saskia H.
0 0
lees meer

Meer bomen

Het Jan Ligthartwonderwoudje
Dit project wil een stukje Kiels niemandsland terug aan de buurt geven, in het bijzonder aan kinderen. Het Jan Ligthartwonderwoudje wordt een speelbosje van ongeveer 500m2. Er zal participatie zijn van in het begin tot en met het dagelijks beheer.
Bavo W.
0 0
lees meer

Meer bomen

Klimbomen in PSN
Jungle in Park Spoor Noord: laat de kinderen klimmen en klauteren in speciale klimbomen die tegen een stootje kunnen. 
Robin A.
0 0
lees meer

Meer bomen

schaduwbomen Park Spoor Noord
Om de warme zomers te trotseren zou het fijn zijn wat meer schaduw in het park te creëren. Op hete dagen zijn de reeds bestaande schaduwplekken enorm gegeerd en druk bezet.
Astrid M.
0 0
lees meer

Meer bomen

Bomen voor Steenberg
Op het kruispunt Salm-Salmstraat en Steenbergstraat is er plaats voor twee kleine bomen.
Pascale F.
0 0
lees meer