Skip to main content
home-page
home-page

Cultuur op straten en pleinen

8
0

De projecten

Willekeurig
Populair
Recent
Zomer aan de Stroom
Zomeroptredens op het Stroomplein! In 2022 organiseert Onder Stroom op het Stroomplein tien culturele publieksevenementen. Zo wordt het bruisende Stroomplein opnieuw opengesteld voor de bewoners van district Antwerpen. Met inzet van een 1/4de medewerker.
Vincent P. van Onder Stroom vzw
0 0
lees meer
Damblues
In de wijk Dam wonen verschillende muzikanten. De wijk is in volle ontwikkeling.  Vzw DeBarrage organiseert een muziekfestival om het volkse, aangename karakter van de wijk extra in de verf te zetten en de horeca te stimuleren.
Geert A.
0 0
lees meer
Karma Business - Circulair Monument!
Karma Business wil met jeugdige verbeeldingskracht de uitdagingen van het huidig economisch denken tackelen: ze bouwen een circulair monument van de toekomst en prikkelen Antwerpenaren doorheen district Antwerpen! Freelance kunstenaars worden vergoed.
stephanie r.
0 0
lees meer
Unik Artistik
Drie weekends lang ontdekken inwoners van de Brederode- en de Markgravewijk verborgen parels in hun buurt tijdens diverse theaterperformances. Ze krijgen een andere kijk op hun wijk.  Een 1/5de educatieve medewerker zet dit gemeenschapsvormend project op touw.
Karen M. van Unik vzw
0 0
lees meer
Concrete Jungle Beast
Een sculptuur gemaakt van planten en natuurlijke materialen waarin kleine dieren en insecten een thuis vinden. Een standbeeld van een levende biotoop. Mooi om naar te kijken, interessant om te bestuderen. 1/10 VTE wordt ingezet gedurende 6 maand.
Younes v. van Loods des Doods
0 0
lees meer
LOL (LinkerOever Literair)
LinkerOever Literair maakt gebruik van de literaire referenties van Linkeroever (Citaat op Straat) en organiseert literaire wandelingen. De wandelingen worden begeleid door auteurs die voordragen uit eigen werk.
Gust P.
0 0
lees meer
Artists come out to play, won't you?
Opkomende kunstenaars brengen hun straatkunst naar district Antwerpen. Met performance art, graffiti, illustraties, schilderijen, ruimtelijke kunst (3D) en meer zullen zij de gemeenschap ondersteunen. Met artistieke vergoeding voor de artiesten.
Selin A.
0 0
lees meer
Pleintjespret
Pleintjespret biedt op vaste plaatsen en tijdstippen kleinschalige optredens met poëzie en muziek aan in de wijk Brederode/Markgrave. Het project bevordert het vakantiegevoel en vergroot de samenhang in de wijk.
Gust P.
0 0
lees meer