Buurtconcerten en –feesten

6
0

De projecten

Willekeurig Populair Recent

Buurtconcerten en –feesten

Feestbeest
Tijdens de zomermaanden trekt het Feestbeest erop uit. Het strijkt neer in 6 verschillende wijken en brengt met zich mee: een streepje muziek, animatie voor jong en oud en dat allemaal in het beestige thema huisdieren! Een 1/10 VTE coördineert.
Jessica P. van Monsieur Gustave vzw
0 0
lees meer

Buurtconcerten en –feesten

Unik Musik
Onder het motto ‘De muziek komt naar u toe’ organiseert buurthuis Unik een concertreeks op zes onverwachte plekken in de buurt. Tijdens elk concert treden er twee artiesten of bands op. De concerten willen een divers publiek bereiken en zetten een freelance medewerker in.
Karen M. van Unik vzw
0 0
lees meer

Buurtconcerten en –feesten

BabelFestival Slot
Editie 2022 is de laatste voor Babelfestival. Rooftoptiger vzw viert met toeters, bellen en tromgeroffel, een zomer lang, samen met de wijkpartners en de buurt. Babelfestival is een gratis meertalig, meerdaags festival op een openluchtpodium op den Dam. Voor de organisatie zijn ongeveer 36 betaalde werkdagen nodig.
Sara D. van rooftoptiger vzw
0 0
lees meer

Buurtconcerten en –feesten

Zuiderburen Festival 2022
Het Zuid verdient zijn tweedaags buurtfeest en dat probeert VZW OostWestZuidBest al enkele jaren met veel plezier te verwezenlijken. Een gratis stadsfestival voor alle districtsbewoners met muziek, activiteiten voor jong & oud, food-market én cultuur!
Samuel S. van OostWestZuidBest vzw
0 0
lees meer

Buurtconcerten en –feesten

Mijn feest + jouw feest = ons feest
De kinderen van Almadina School willen alle feesten van iedereen maken. Met muziek, verhalen en kennismakingspelletjes vieren ze samen tien feesten en nodigen oud en jong in district Antwerpen uit om mee te doen. Een 2/10 VTE coördineert.
Loubna B.
0 0
lees meer

Buurtconcerten en –feesten

Ontmoeting inspireert
Een jaarlijks BUURTfeest dat ontmoeting faciliteert en mensen inspireert. Dit project zet de deuren van een dagcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking open voor de buren, maakt de troeven bekend, brengt de buurt bijeen en inspireert mensen. Voor mensen die op zoek zijn naar lotgenoten, sociale contacten, vrijblijvende ontmoetingen en zinvolle activiteiten in het kader van een onbepaalde therapie, namelijk het leven zelf.
Evy V. van Heder
0 0
lees meer