home-page
home-page

Ontmoeting in de buurt

6
1

De projecten

Willekeurig Populair Recent

Ontmoeting in de buurt

Volkskeuken van Willibrordus
Wijkcomité Willibrordus organiseert maandelijks een volkskeuken waar buurtbewoners gezellig samen eten en kennis maken met andere buurtbewoners. Een aperitief en een heerlijk driegangenmenu. Halal vlees of vegetarisch.
Johan R. van Wijkcomité Willibrordus
0 0
lees meer

Ontmoeting in de buurt

Unik versterkt netwerk!
Vanuit haar nieuwe locatie stimuleert Unik niet-evidente ontmoetingen in de wijk. Unik is de motor om verschillende groepen bewoners op een ongedwongen manier met elkaar in contact te brengen. In de nieuwe stek maakt Unik een indeling met verschillende hoeken en voldoende ruimte. Een freelance medewerker ondersteunt het project.

 

Karen M. van Unik vzw
0 0
lees meer

Ontmoeting in de buurt

Elkaar ontmoeten in de buurt
Het diverse publiek van het Kiel dichter bij elkaar brengen door het Kielpark tot een bruisende ontmoetingsplek te laten evolueren die voor alle lagen binnen de bevolking toegankelijk is. Dit in samenwerking met talloze sociale partners in de wijk. Een halftijdse medewerker coördineert.

 

Erna C. van BVAC
0 1
lees meer

Ontmoeting in de buurt

Beter een goede buur dan een verre vriend
Dit project organiseert 24 ontmoetingen waarbij ouders en professionals in gesprek gaan over pedagogische onderwerpen om bij te leren, te discussiëren en elkaar beter te leren kennen.
Yael S.
0 0
lees meer

Ontmoeting in de buurt

Jachdov
Maandelijks een ontmoetingsmoment creëren voor 40 tot 50 senioren in de buurt en de omgeving van het Stadspark na de lange periode van eenzaamheid door covid19. Gevarieerd aanbod van workshops lezingen, films en activiteiten gevolgd door een lichte brunch.
Esther G. van jachdov
0 0
lees meer

Ontmoeting in de buurt

Buren komen eindelijk samen
Het drukke leven maakt het soms onmogelijk om je eigen buren te leren kennen. Tijdens gezellige workshops pottenbakken ontmoeten buren elkaar. 14 groepen van zes personen krijgen elk een zesdelige workshop. Een medewerker zorgt een halve dag per week voor de administratieve ondersteuning van het project, de pottenbakker wordt vergoed per workshop.
Roselyn E.
0 0
lees meer