Skip to main content
home-page

Ontharden

6
3

De projecten

Willekeurig
Populair
Recent
Ontharden van voetpadverbredingen in Constitutiestraat
Ter hoogte van Constitutiestraat huisnummers 9 en 6, zijn er twee voetpadverbredingen. Hier wordt vaak foutief op geparkeerd. Dit project wil deze zones ontharden, zodat er meer groen in de straat komt én het foutparkeerprobleem structureel wordt aangepakt.
Jan V.
0 0
lees meer
Boominzicht ... in de Boudewijnsstraat
De bewoners van de Boudewijnsstraat ontharden hun straat en planten bomen ter hoogte van de huizen. Zo maken ze er een aangename plek van voor de hele buurt. Bomen in de straat maken een straat niet alleen mooier, maar ook verkeers- en milieuvriendelijker.
Karin J.
0 3
lees meer
Groene entree voor het Groen Kwartier via Van Luppenstraat
De zone voor de muur en de muur zelf ter hoogte van de kinderopvang Bobijn wordt vergroend met vaste planten. Zo wordt er een groene entree gecreëerd voor het Groen Kwartier.
Simon T.
0 0
lees meer
Vollenbak Bloembak
Dit project maakt de brede stoepen van de Cyriel Buyssestraat aantrekkelijker door op verschillende plaatsen stukken stoep te ontharden, er een omheining rond te plaatsen en er mooie bloemen en planten te zetten. In totaal komen er ongeveer tien ontharde stukken.
Buurtcomité C.
0 0
lees meer
Groen plein voor Uilenspiegel (op Luchtbal)
Buurtzaal Uilenspiegel heeft momenteel een versteende en verwaarloosde achtertuin/plaats. Door de stenen hier voor een deel uit te breken en een groen scherm langs de Noorderlaan te voorzien, wordt dit aangenamer zowel voor passanten als voor gebruikers.
Jeroen D.
0 0
lees meer
Kavka-oerbos-koerwoud
Samentuin Kavka onthardt een strook van 48 m² aan de glazen wand van hun binnenkoer. Zo kan de grondwaterspiegel van de stad terug op peil komen. Ze planten er vijftien fruitbomen in volle grond, die samen met de dertig tuinbakken en de vijf bomenbakken een oerbos vormen in de stad.
Jos T.
0 0
lees meer